Hieronder de beoordeling van Gault & Millau:
"Hier tafelt men op de restanten van een oude
burcht in een gerenoveerde 17de-eeuws pand in het historisch centrum van
Kortrijk. Op deze stijlvolle locatie worden gasten vriendelijk, beleefd
en rustig bediend. Bisque van garnalen met langoustines overtuigt door
consistentie en het fijn gebruik van kruiden en licht opgeklopte room.
Rammenas, opvallend mild van smaak, is het verassend element die het
geheel extra cachet geeft.
Evenwichtig in zijn samenstelling en
tegelijkertijd geïnspireerd is gegrild en zeer zacht lamsvlees met
voorzichtig gedoseerde rozemarijn met daarbij gegratineerde aardappelen.
Crème van schorseneren, spruitjes en raapjes zijn de onaangekondigde garnituren die aan het geheel een aangename extra dimensie geven. Mascarpone met Albatross likeur op basis van rode vruchten en citroen, met sorbet van framboos en een variante op de klassieke kletskop ligt geheel in lijn met de rest van het boeiende en smakelijke diner."
Geplaatst op 05/11/2018 | Bron: Gaultmillau.com