Voorgerechten
- Salade van langoustines in kataiffi / Yoghurt / Pesto: € 21
- Vegetarische salade/ Fijne tuinkruiden: € 19
- Rundscarpaccio / Truffel / Fijne tuinkruiden: € 20
- Ceviche van zeebaars / citrus / rode ui / mayonaise van wasabi (koud): € 22
- Gegrilde pladijsfilet / venkel / coulis van erwten: € 23
Visgerechten
- Zeetong “Meunière” / Kruidensalade /Huisgemaakte frietjes: dagprijs
- Roodbaars op vel / asperges / daslook: € 32
Vleesgerechten
- Lamsheup / kruidenkorst / saus van rozemarijn / gebakken aardappel: € 33
- Gegrilde dunne lende – Simmental / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 29
- Gegrilde ossenhaas – Simmental / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 31
- Sauzen : Béarnaise / Champignons / Peperroom: € 3
Dessert
- Moelleux van chocolade / crumble / sorbet van rabarber: € 9
- Dame Blanche: € 9
- Créme Brulée / vanille-ijs: € 9
- Kaaskar selectie ‘Van Tricht’: € 15