Voorgerechten

  • Salade van langoustines in kataiffi / Yoghurt / Pesto: € 21
  • Vegetarische salade/ Fijne tuinkruiden:  € 19
  • Rundscarpaccio / Truffel / Fijne tuinkruiden: € 20
  • Ceviche van zeebaars / citrus / rode ui / mayonaise van wasabi (koud): € 22
  • Gegrilde pladijsfilet / venkel / coulis van erwten: € 23

Visgerechten

  • Zeetong “Meunière” / Kruidensalade /Huisgemaakte frietjes: dagprijs
  • Gegrilde pladijsfilet / venkel / coulis van erwten: € 30
  • Ceviche van zeebaars / citrus / rode ui / mayonaise van wasabi (koud): € 28

Vleesgerechten

  • Gebakken eendeborst / Vierge saus / zoete aardappel: € 33
  • Gegrilde dunne lende – Simmental / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 29
  • Gegrilde ossenhaas – Simmental / kruidensalade / huisgemaakte frietjes: € 31
  • Sauzen :  Béarnaise / Champignons / Peperroom: € 3

Dessert

  • Carpaccio van ananas / granaatappel / sorbet van passievrucht: € 9
  • Dame Blanche: € 9
  • Créme Brulée / vanille-ijs: € 9
  • Moelleux van chocolade / vanille – ijs: € 9
  • Kaaskar Selectie ‘Van Tricht’: € 15